Nyhet

BLACK DEBBATH FYLLER 25 ÅR MED NY MUSIKK

I anledning kvart-århundre-jubileet slipper rockebandet 14. Juni sin første singel fra deres kommende jubileumsplate. Låta heter "Hipp Hipp vi hater jubileer!".

"Vi i Black Debbath (med bla. Bare Egil, Lars Lønning og Aslag Guttormsgaard) har fankern meg  25 års jubileum i år, og det har vi tenkt til å feire på motvillig vis med en singel som heter: "Hipp hipp vi hater jubileer!" Den kommer nå 14 juni og er første smakebit fra selve jubileums/antijubileumsplaten «Bortkastet hardrock» som vi slipper til høsten med påfølgende jubileumsturné. I tillegg er vi aktuelle med vår årlige konsert på norges største musikkfestival Tons of rock 26 juni. Så hvis ikke dette er nyheter så vet ikke vi!" , skriver Black Debbath i et digitalt brev til norsk presse.

Det legendariske bandet Black Debbath har i 25 år vært en særegen plante i den norske tungrockfloraen. Med sine blytunge riff og skarpe politiske tekster har de til enhver tid fanget tidsånden og vært toneangivende for norsk offentlig ordskifte og samtidskultur.

Nå feirer de 25-årsjubileum på motvillig vis med utgivelsen av den sterkt jubileumskritiske jubileumssangen "Hipp hipp! Vi hater jubileum!". Singelen er første smakebit fra det kommende albumet Bortkastet Hardrock Vol. 1, som slippes senere i år som en del av jubileumsfeiringen. Albumet vil inkludere både obskure outtakes og helt nye låter, og blir et must for enhver Black Debbath-fan.

Bare å glede seg til fredag den fjortende! 


LES OGSÅ: GAFFA ANBEFALER: Ka2 har sluppet årets pilse-i-parken-låt

ANNONCE