Nyhet

Fem nye artister bekreftet til Trondheim Calling 2016

Flere GAFFA-favoritter klare for den største showcasefestivalen i Midt-Norge.

Trondheim Calling avslørte i forrige måned at Kid Astray, Marte Eberson, Izabell, Intertwine og Frances Wave skulle spille på 2016-utgaven av festivalen, som arrangeres på flere av byens klubbscener 4. - 6. februar. I dag er festivalen klar med sitt andre artistslipp, og flere GAFFA-favoritter er på plass.

Siv Jakobsen (bildet) fikk mye ros for sin første EP-utigvelse i vår, mens Tellef Raabe nylig har åpnet opp sin siste utgivelse låt for låt gjennom GAFFA. I tillegg til disse to er Monica Heldal, Undergrünnen og Snøskred bekreftet til Trondheim Calling i dag.

På nettsidene til festivalen er det fortsatt mulighet for å sende inn demoer for unge håpefulle artister som gjerne ønsker å vise seg frem på en større scene. Tidligere har både Highasakite, Bendik og The Fjords vært demoartister på Trondheim Calling.


— Det er holdt av inntil 15 plasser for demoartister fra Midt-Norge (Møre og Romsdal, Trøndelag og Nordland). Vi er på utkikk etter lovende og fortrinnsvis unge artister som har gjort seg bemerket lokalt, og er klare for å presenteres for et større konsertpublikum og for den nasjonale musikkbransjen, skriver festivalarrangørene i en pressemelding.

Mer informasjon om Trondheim Calling finner du her.

Se musikkvideoen til Siv Jakobsens låt Caroline her:

ANNONCE