Nyhet

Nytt album på vei fra Jaga Jazzist

'Starfire' blir gruppas første studioalbum på fem år. Hør tittelsporet allerede i dag!

Jaga Jazzist (bildet) feiret på tampen av fjoråret tyve år som gruppe med eksklusiv vinylboks og utsolgte konserter i Oslo. Konserten deres på Parkteatret i desember ble belønnet med hele seks stjerner her i GAFFA.

Nå meldes det om at gruppen, som blant annet spiller konserter på sommerens Bergenfest og Øyafestivalen, vil slippe nytt album 1. juni i år. Albumet blir deres første siden 2010, og har fått tittelen Starfire.

Tittellåten ble sluppet på SoundCloud i dag, og hovedkomponist Lars Horntveth kan fortelle følgende om den (og resten av det kommende albumet) her:


— Plata ble skrevet og produsert i løpet av tre år i Los Angeles, New York og Oslo. Dette puslespillet av en tittellåt er resultatet av to låter som ble slått sammen til en, via masse ulike sessions i forskjellige studioer og leiligheter. De to låtene var egentlig vidt forskjellige, men for meg ga det av en eller annen grunn perfekt mening å slå de sammen. Låta er en god introduksjon til hvordan resten av albumet låter. Mer syntetisk, men også mer analogt og organisk enn våre tidligere skiver.

Hør Starfire her:


ANNONCE