Nyhet

Fremfører debutalbumet i sin helhet

Skambankt hiver seg på trenden og spiller deres 11 år gamle debutalbum eksklusivt på Ranglerock i Bryne.

De siste årene har flere og flere artister og band spilt klassiske album i sin helhet. Allerede i neste måned fremfører for eksempel Patti Smith debutalbumet Horses fra 1975 på Bergenfest og Norwegian Wood, og både Television, Dinosaur Jr., Iggy & The Stooges og Roger Waters har gjort lignende stunts.

Nå følger norske Skambankt (bildet) opp. Under Ranglerock-festivalen på Bryne i Rogaland skal nemlig bandet spille igjennom deres 11 år gamle selvtitulerte debutalbum. Dette blir ifølge festivalarrangørene den eneste opptredenen bandet vil gjøre med debutalbumet denne sommeren.

Siden utgivelsen av debutalbumet i 2004 har Skambankt gitt ut totalt fem album og opptrådt på de største scenene i Norge og Danmark. I fjor var de særdeles aktive på norske konsertscener etter utgivelsen av albumet Sirene, men vår anmelder var muligens litt mett på Skambankt da de besøkte Vulkan i Oslo på høsten.


Les anmeldelsen av den konserten her.

Ranglerock har ellers sikret seg navn som Egil Olsen, Fjorden Baby!, Stein Torleif Bjella, Bombino, Dig Deeper og Kåre & The Cavemen til årets utgave av festivalen, som arrangeres 10. og 11. juli.

Mer informasjon om programmet finner du på festivalens nettsider.

ANNONCE