Nyhet

Overveldet over rausheten til alle artistene som stiller opp

GAFFA.no - alt om musikk.

Oslo Ess markerer femårsjubileum for BRYLARM.

Gratisarrangementet som hvert år avholdes under by:Larm i samarbeid med =Oslo går inn i sin femte runde, og initiativtakerne i Oslo Ess (bildet) er nok en gang overveldet over det store antallet artister som stiller opp gratis for et godt formål hvert eneste år.

LES OGSÅ: Saksøker sin egen produsent.


Årets utgave av BRYLARM går av stabelen i Kulturkirken Jakob lørdag 3. mars fra kl 12:00 til 15:00, og det er en rekke solide navn som står for musikken denne dagen. I tillegg til Oslo Ess finner vi Terje Wessel, Hilma Nikolaisen, André Storehaug, Marion Ravn, Rikke Eriksen, DeLillos og Skambankt på artistlisten.

Johan Golden skal være konferansier under årets arrangement.

— Nok en gang er vi overveldet over rausheten til artistene som stiller opp for folket på gata med oss. De alltid aktuelle levende Oslolegendene deLillos satte alle andre planer til sides for å bli med, vår venninne gjennom mange år, Hilma Nikolaisen, som nettopp gav ut fjorårets fineste julelåt stilte på et blunk, og selv om Marion Ravn er midt i Norgeshistoriens mest suksessfulle teateroppsetning, «Les Misérables», kommer hun for å gi en smakebit fra sin kommende akustiske turné, og Skambankt, som endelig er tilbake med nytt album i februar, tar med hele rockeriggen sin fra Jæren for å avslutte dagen med et smell, slik de er kjent for å gjøre, uttaler Oslo Ess i en pressemelding.


Artikkelen fortsetter under videoen.

— I tillegg til dette vil vi naturligvis få innslag fra =Oslo-selgere på scenen, noe som har pleid å stå igjen som de innslagene som gir mest inntrykk på publikum og artistene som opptrer, og som minner om hele grunnen til at vi arrangerer denne konserten hvert år; for å gi selgere av =Oslo ekstra oppmerksomhet og anerkjennelse og rett og slett prøve å gi dem en ekstra hyggelig dag på jobben, fortsetter bandet.


LES OGSÅ: Lorde raser på Instagram.

De til nå fire utgavene av BRYLARM har ifølge arrangørene vært dundrende suksesser med godt over 1.000 besøkende i teltet på Youngstorget og på Sentrum Scene i Oslo sentrum. Flere av =Oslos selgere som Charlie Storøygard, Terje Wessel og Bård J. Kollen har gjennom de fire siste årene delt scene med profilerte artister som Honningbarna, Kvelertak, Hanne Kolstø, Frida Ånnevik, Stein Torleif Bjella, Ida Jenshus, OnklP & De Fjerne Slektningene og Oslo Ess.

BRYLARM arrangeres av Oslo Ess, Stiftelsen Erlik, Hito Promo, Amber Booking og Indie Recordings, med god hjelp av by:Larm, Deformat og Tvangstrøye.no.


ANNONCE