Nyhet

Skambankt gjester Buktafestivalen

GAFFA.no - alt om musikk.

Rocka slipp fra Tromsø-festivalen.

Skambankt (bildet) er for tiden på en større norgesturné som avsluttes i med konserter i Tromsø og Bodø henholdsvis 23. og 24. mars. Men fansen i nord trenger ikke vente lenge på en ny mulighet til å sjekke ut rockebandet, som tidligere i år slapp albumet Horisonten Brenner.

I dag er det nemlig klart at bandet returnerer til Tromsø og Buktafestivalen til sommeren.


LES OGSÅ: Svensk indieband backer Father John Misty.

— Bukta er veldig glade i Skambankt. De spiller rett fram, steintøff rock. Og det nye albumet er kanonbra. Ett av Norges desidert beste liveband, sier festivalsjef Lasse Lauritz Pettersen i en kommentar til GAFFA.no i forbindelse med dagens slipp.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Horisonten Brenner ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA. Henrik Engø Lesjø konkluderte på følgende vis i sin anmeldelse:


— På sitt verste er albumet forglemmelig. Kommer Snart Hjem er et eksempel på dette. På sitt beste er det hardtslående rock som vi vil ha av Skambankt – med en litt mer innadvendt og voksen tone.


LES OGSÅ: Snapchat beklager kontroversiell annonse.

Fra tidligere av er band og artister som Hellacopters, Sondre Justad, Gluecifer, Thåstrøm, Bel Canto, Moddi, Dwarves, Samsara Blues Experiment og Paradise bekreftet til festivalen.

Buktafestivalen arrangeres 19. til 21. juli i Telegrafbukta i Tromsø.


ANNONCE