Nyhet

Norske hardcore-helter takker for seg etter tolv år

Rumble In Rhodos spiller sine siste konserter noensinne i Bergen, Trondheim og Oslo denne høsten.

Rumble In Rhodos (bildet) har holdt det gående siden 2003 med sin hardtslående hardcore. De har etter hvert fått på seg et heftig live-rykte, men etter tolv år i rockens tjeneste er det snart ubønnhørlig slutt. Heldigvis skjer ikke det uten et skikkelig farvel.

Lørdag 19. september spiller nemlig Follo-bandet sin avskjedskonsert på Rockefeller i Oslo.

— Man forandrer seg mye personlig og musikalsk i løpet av 12 år og vi skal være takknemlige for at vi har kunnet skape musikk sammen og delt denne uerstattelige tiden så lenge som vi har, sier vokalist Thomas Bratlie Haugland etter at nyheten om bandets oppløsning er offentliggjort.


I løpet av karrieren ga bandet ut fire fullengdere, hvorav den siste, Grace And Nuance fra 2013, mottok hele fem stjerner her i GAFFA.

Grace And Nuance fremstår som en maktdemonstrasjon fra et band som lenge var kongen av undergrunnen og som nå får all den kred de fortjener, skrev vår anmelder den gang.

Les også intervjuet vi gjorde med Rumble In Rhodos i forbindelse med fjorårets opptreden på den danske festivalen Roskilde her.


Oppdatering 12. juni: Nå er det klart at det også blir avskjedkonserter for Rumble In Rhodos på Garage i Bergen og Blæst i Trondheim 17. og 18. september.

ANNONCE