Nyhet

Tre enorme navn bekreftet til Roskilde

Også en drøss norske artister er lagt til det komplette festivalprogrammet.

Superstjernerapper Drake (bildet), legenden Stevie Wonder og den hardtslående Sacramento-kvintetten Deftones er blant de 67 nye navnene som Roskilde Festival har offentliggjort i dag – til det som nå er det komplette festivalprogrammet for Roskilde 2014, som går av stabelen 29. juni til 6. juli. I tillegg er festivalfavoritten Manu Chao klar for Danmark.

Også Norge er sterkt representert under årets festival. De norske navnene som spiller på en av Roskildes åtte scener denne sommeren er Skambankt, Emilie Nicolas, Rumble in Rhodos, Bloody Beach, Kindred Fever, Cashmere Cat, Pandreas, Slick Shoota og Arto Lindsay & Paal Nilssen-Love Duo.

— Med navn som Drake og Stevie Wonder og Deftones og 63 andre nye artister på plakaten er vi endelig klare til årets festival. Vi ser fram til å se unge og eldre giganter som The Rolling Stones og Arctic Monkeys på scenen hos oss. Vi er også sikre på at festivalprogrammet, med nesten 160 artister, klarer å utfordre og begeistre musikkelskerne som drar til Roskilde for å oppdage de nyeste navnene og de nyeste musikalske uttrykkene, enten det dreier seg om metal, alternativ rock, hiphop eller noe midt i mellom. Det sier Anders Wahrén, bookingansvarlig for Roskilde Festival i en pressemelding. 


I år spiller 156 artister fra mer enn 30 forskjellige land på festivalens åtte scener.

Du kan lese mer om Roskilde i GAFFAs Festivalguide og sikre deg festivalpasset via GAFFA Live.

 
ANNONCE