Nyhet

Roskilde avslører den komplette spilleplanen

Se hvem som spiller når og hvor på den store danske festivalen. I tillegg er fem nye navn klare.

Roskilde Festival har i år bestemt seg for å offentliggjøre spilleplanen rekordtidlig. Allerde mandag denne uken ble konserttidspunktene for scenene Rising og Apollo Counting avslørt, og nå har den danske festivalen sluppet den komplette spilleplanen, i tillegg til fem nye artistnavn.

Både den kritikerroste amerikaneren EMA, Seeed, Nikolaj Nørlund, Faustix og DJ-trekløveret DJ FOOD, DJ Cheeba og DJ Moneyshot er tilføyet programmet i dag.

I tillegg er det klart at Drake får æren av å stenge ned den ikoniske oransje scenen på søndagskvelden, mens norske Rumble In Rhodos må kjempe mot selveste The Rolling Stones om publikums gunst da begge band spiller klokken 22 torsdag kveld.


— Det er et kjempemessig puslespill å skulle plassere over 160 artister på åtte scener. Vi tar særlig høyde for artistenes ønsker og turnéplaner, overlapp mellom sjangrene og naturligvis våres egne erfaringer med å sikre at musikken komplementeres av den rette scene og det helt riktige tidspunkt på døgnet. Så vi har slitt for å få spilleplanen klar, og det har til og med lykkes oss å komme i mål tidligere enn noengang før, sier festivalens programsjef Anders Wahrén.

Se den komplette spilleplanen her.

Du kan lese mer om Roskildefestivalen i GAFFAs Festivalguide, og ikke minst sikre deg festivalpass via GAFFA LIVE. Og for dem som liker festivalguidene sine i papirform, er det bare å plukke opp det nyeste nummeret av GAFFA, der en tjukk og god festivalguide følger med som gratis bilag! God festival!


ANNONCE