Nyhet

Foo Fighters må droppe enda flere konserter

Dave Grohls mye omtalte skade har ført til at det amerikanske bandet må avlyse flere konserter - inkludert Glastonbury og to kvelder på Wembley Stadion.

Nyheten om Dave Grohls fall fra scenen i Sverige og påfølgende beinbrudd har gått verden rundt de siste dagene. Nå kommer enda en trist nyhet for dem som har tenkt seg på den engelske storfestivalen Glastonbury, og kanskje allerede har klaget over at Kanye West ikke er et rocka nok hovednavn.

Foo Fighters må nemlig avlyse alle de resterende konsertene i Europa inkludert to opptredener på Wembley Stadion i London og den belgiske festivalen Werchter - i tillegg til Glastonbury. Det skriver det amerikanske nettstedet Consequence Of Sound tirsdag kveld norsk tid. Dermed er alle bandets konserter frem til 26. juni avlyst, og det er også mulig at frontmannens skadefravær vil føre til ytterligere avlysninger ettersom bandet etter planen skal gjenoppta turnéen i USA allerede 4. juli.

Bare dager før Foo Fighters spilte den skjebnesvangre konserten på Nya Ullevi i Göteborg besøkte de Telenor Arena i Oslo for å gjøre deres eneste planlagte konsert i Norge denne sommeren. Vår anmelder lot seg ikke begeistre særlig av konserten, og skrev blant annet:

Dave Grohl er en sann karismatiker av rang, men hans bands lange rockpreken i toner og ord i oppimot to og en halv time kinker seg fast i Telenor Arenas kjipe vegger. Sistnevnte er definitivt og dessverre hovedmistenkt for at de virkelige frysningspartiene uteblir. Det var en ordinær dag på jobb, med bredt, godt spekter av låter, men dessverre klinisk tappet for følelse.

Les resten av anmeldelsen og se bilder fra konserten i Telenor Arena her.

Vi ønsker Grohl god bedring og håper han snart kan gå igjen.

Oppdatering: Nå er det klart at Florence + The Machine erstatter Foo Fighters på Glastonbury. Hun spiller også på Roskilde Festival i Danmark neste måned og selvfølgelig på Øyafestivalen i august.

ANNONCE