Nyhet

Video: Team Me med ny musikkvideo til fjorårets hit

Et eldre amerikansk ektepar har brukt flere år på å lage fantasifull videosnutt til allsangfremkallende 'F Is For Faker'. Se resultatet her!

Team Me har hatt stor suksess med fjorårets album Blind As Night, og hitlåta F Is For Faker har allerede runget fra flere av de største festivalscenene denne sommeren og skapt allsang blant begeistrede publikumsmasser.

Nå kommer en ny video til låta, og du hadde aldri klart å forestille deg hvordan den ser ut. Vi lar Simen Skari i Team Me fortelle historien:

— Jeg fikk en link av kjæresten min på Facebook en dag, med en video hun tilfeldigvis hadde kommet over på nett. Det var en animert kortfilm om Super Doris, som skulle redde vennen sin fra noen space invaders. Fiffige saker, og linken ble videresendt både band og apparat ganske umiddelbart. Vi ble lettere fascinert av detta småquirky universet, og måtte undersøke nærmere hvem som stod bak verket. Det viste seg å være et interessant ektepar fra USA, som begge hadde passert overgangsalderen med god margin. Vi fant ut av vi skulle ta kontakt og hørte om de ikke ville prøve å lage en video til oss. Det var ekteparet veldig villige til å gjøre. Så vi ble enige om levereansetidspunkt og ellers frie tøyler, sier han til GAFFA.


Alt vel så langt. Men det skulle ta ganske lang tid før videoen var i boks.

— Detta var på sensommeren i 2013, og planen var å ha klar videoen til singelslippet av låta i februar 2014. Ikke noe problem sa de, kan tru det var lett og fin stemning over mail. Så gikk åra da, både 2013, 2014 og 2015, før vi fikk en artig e-post med et enda fiffigere vedlegg. Animasjon er jo tidkrevende greier, fikk vi vite. Singelslippet i februar 2014 ble videoløst, men nå halvannet år etter har vi gleden av å presentere Fred og Sharons visuelle tolkning av F Is For Faker.

Se resultatet her:

Og for ordens skyld; her er videoen som ble sluppet til låta på tampen av fjoråret.


p>


Hvilken versjon foretrekker du?

ANNONCE