Nyhet

Ramones dukker opp i kjent tegneserie

Det definitive tegneseriebandet vil gjeste klassisk amerikansk tegneserie neste år.

Det amerikanske punkrockbandet Ramones dukker opp i tegneserien Archie til neste år, melder Comics Alliance. Bandet har ofte blitt karakterisert som et tegneserieband med sine særegne karakterer, derfor burde Ramones og Archie være en god match.

— Det kan virke merkelig for folk å kombinere disse to tingene, men for meg er det ingen forskjell... Archie gjorde meg interessert i tegneserier, Ramones fikk meg interessert i punkrock og de to tingene har alltid hengt sammen for meg, sier medforfatter Matthew Rosenberg til nettstedet.

Se forsiden av den aktuelle utgaven her:

Ramones

Det er ikke første gang Ramones dukker opp i tegneserieformat. Både på albumcoveret til Road To Ruin (1978) og ikke minst i Jim McCarthy og Brian Williamsons 'Gabba Gabba Hey: The Graphic Story Of The Ramones' fra 2013 figurerer de fire bandmedlemmene i tegnede og karikerte versjoner av dem selv.

I fjor sommer døde trommeslageren Tommy Ramone av kreft - og dermed var hele den originale besetningen borte etter at vokalist Joey Ramone gikk bort i 2001, etterfulgt av bassist Dee Dee Ramone året etter og gitarist Johnny Ramone i 2004.

Mannen som satt bak trommesettet i Ramones lengst av alle, Marky Ramone, er derimot fortsatt ute på veien og leverer klassiske kjappe punkrock-anthems fra scener verden over. I år besøkte han hele fem norske byer.

ANNONCE