Nyhet

Gitaristen slutter i Honningbarna

Fredrik Justnes gir seg i det norske bandet etter sommerens festivalrunde.

Gitarist Fredrik Justnes (bildet) slutter i Honningbarna etter sommerens festivalkonserter. Det skriver han selv på bandets offisielle Facebook-side i dag.

Her følger meldingen fra gitaristen i sin helhet:

Hei alle sammen

Idag skriver jeg for å fortelle at denne sommerens festivalsesong blir min siste i bandet. Avgjørelsen er ikke ny, men nå er det snart alvor. Siden vi er blant venner, ville det være urettferdig om dere ikke skulle få vite hva som skjer.

I fem år har Honningbarna ikke bare vært bandet vårt, men også blitt livet vårt. Det er intensivt, altoppslukende og kompromissløst, selvfølgelig - det er det som er Honningbarna. Og det er det som har gjort oss så bra. Tilstedeværelsen krever imidlertid at andre prosjekter og aktiviteter må velges bort eller utsettes, og det er disse jeg nå ønsker å ta fatt på.

Avstanden fra Kjellerrock 09 til Roskilde, og fra Vågsbygd til nesten hele verden er enorm. Det har vært en tid vi har opplevd, skapt og bevist virkelig store ting sammen, og ingen band har så mange involverte som Honningbarna. Jeg håper å treffe så mange som mulig mange av dere i sommer eller fra sidelinja ved andre anledninger. Det er klart det blir trist, men jeg mener det er riktig.

Hvem som vil spille gitar videre i mitt sted står fremdeles åpent. Lars, Nils, Edvard og Christoffer kommer til å fortsette for full maskin.

Tusen takk for nå. Lenge leve Honningbarna!

Honningbarna fikk strålende kritikker her i GAFFA for konserten de gjorde under Roskilde Festival i forrige uke. Vår anmelder tildelte konserten seks stjerner og skrev blant annet:

"Det er ingen tvil om at Honningbarna er glade i sitt publikum. Store deler av konserten fløt Valberg og Justnes over dem og mot slutten av konserten fylte de scenen med fans som danset og sang. En kanonfest av folket, for folket og med folket. Kom deg på konsert med Honningbarna før de blir for gamle til å holde intensiteten så høyt oppe som de klarer per nå!"

ANNONCE