Nyhet

Video: Foo Fighters spiller med Alice Cooper

Dave Grohl feiret sin 46-årsdag med storkonsert i Los Angeles og kjente gjester denne helgen.

Dave Grohl feirer ikke bursdag som alle andre. Foo Fighters-frontmannen tok den i helgen helt ut med en storkonsert i LA Forum, hvor han og bandet fikk besøk på scenen av flere store stjerner. I videoen i bunnen av denne artikkelen kan du se Foo Fighters spille rockeklassikerene School's Out og I'm Eighteen med selveste Alice Cooper.

Alice Cooper kom på scenen og sang med på sine to klassikere, men han var langt fra alene. Også Slash, Jack Black og Kyle Gass fra norgesaktuelle Tenacious D, David Lee Roth fra Van Halen og bråkebøtta Nick Oliveri, kjent fra bl.a. Kyuss og Queens Of The Stone Age, var med på å feire den tidligere Nirvana-trommisen i Los Angeles.

Foo Fighters er aktuelle med albumet Sonic Highways, som ble sluppet på tampen av fjoråret. Albumet har fått mange gode anmeldelser, blant annet her i GAFFA:

— Det er mulig Grohl og gjengen mister grepet om det yngre publikumssegmentet med låter som The Feast and the Famine, som like godt kunne vært fra nå 12 år gamle One By One, eller Subterranean. Sistnevnte kunne vært en Rolling Stones-låt fra 90-tallet, men forskjellen er at Foo Fighters gjør det bra, med velarrangert dramaturgi og fine harmonier, skrev vår anmelder og ga albumet hele fem stjerner.

Les resten av anmeldelsen her.

Bandet besøker også Norge i 2015. 10. juni står de på scenen i Telenor Arena.

Se Foo Fighters og Alice Cooper fremføre School's Out og I'm Eighteen her:

ANNONCE