Nyhet

Avlyser forestående turné

Lykke Li har blitt rammet av sykdom.

Den svenske stjerneartisten Lykke Li (bildet) har sett seg nødt til å avlyse alle sine planlagte turnédatoer i New Zealand, Australia og Singapore grunnet sykdom.

— Jeg er helt knust, noen ganger presser man kroppen til det ytterste, og helt til det ikke går lenger. Jeg ga alt jeg kunne, både kropp, hjerte og sjel, men etter å ha turnért i sju år skriker kroppen etter pleie, skriver artisten på sin egen nettside denne uken.

Lykke Li har spilt mye her til lands de siste årene. Hun besøkte senest hovedstaden tidlig i forrige måned. Vår anmelder var derimot langtfra imponert over artisten som har fått mye kritikerros for albumet I Never Learn, og mente det var mye røyk og lite ild på Sentrum Scene denne kvelden.

— Mulig vi sovnet litt, men når den siste store hiten hennes I Follow Rivers startet opp så var det så vidt vi ble vekket til en tam klapp der hun prøvde halvveis å få publikum med. Men hun ga kjapt opp og slo i stedet slapt på en tamburin. Og her hadde vi faktisk gitt opp, skrev vår utsendte anmelder og tildelte konserten tre stjerner.

Les resten av anmeldelsen her.

Vi ønsker selvfølgelig Lykke Li god bedring og snurrer videoen til fjorårets singel Gunshot:

ANNONCE