Nyhet

Lykke Li besøker Jamie xx med premiere på ny låt

GAFFA.no - alt om musikk!

Lykke Li lengter etter sommer og kjærligheten i ny låt.

I den siste episoden av Interludes Radio with The xx på Apple Music 1 fikk Jamie xx besøk av Lykke Li som bød på en forhåndsvisning av den nye sangen «Highway To Your Heart» fra det kommende albumet. Du kan høre den ca 45 minutter inn i episoden om du er abonnent på tjenesten, det er også mulig å teste tjenesten i en måned gratis via samme nettside.

– På mange måter føler jeg at sangen representerer lengselen etter sommer eller kjærlighet. De tidlige sommerdagene når du fortsatt er på vei ut av et virkelig mørkt sted, når dagene blir lengre og du drar hjem midt på natten når det fortsatt er lyst ute. Spesielt for svensker tror jeg at de første dagene av sommeren er veldig emosjonelle og intense. Sommeren representerer den tiden da du kan bli forelsket, eller ting kan ordne seg. Det handler om å håpe, lengte, ønske og lide litt også. Jeg håper du liker det, sier Lykke Li i programmet.


Jamie xx snakker også om sin siste singel «Let's Do It Again»:

– Jeg begynte å lage den på et tidspunkt da vi ikke var sikre på når vi kunne gjøre ting igjen. Jeg gledet meg til dagen da jeg skulle finne tilbake til det jeg elsker. Det er som en berg-og-dal-bane. Jeg prøver å jobbe med mye ny musikk akkurat nå, og humøret mitt endrer seg omtrent 20 ganger om dagen. Men det er ingenting bedre enn når du får det øyeblikket da alt bare klikker.


Episoden inneholder også gjestene Romy, Oliver Sim, The Avalanches, DJ Koze og Floating Points som deler sine beste sommerlåter.

ANNONCE