Nyhet

Major Lazer headliner UKA i Trondheim

Nok et stort navn bekreftet til kulturfestivalen i bartebyen.

UKAs headliner er endelig bekreftet! Selveste Major Lazer vil gjeste årets festival i Trondheim 19. oktober. Gruppen ble skapt av Diplo i 2008, og inkluderer nå også medlemmene Jillionaire og Walshy

De har oppnådd massiv suksess med sin festorienterte elektronika. Deres nyeste album, Peace Is The Mission, har ligget på Billboard 200 i over 9 uker. Singelen Lean On med gjesteartistene DJ Snake og har ligget inne på Billboard Hot 100 i hele 17 uker. 

I tillegg til å gi ut sin egen musikk, har de også vært aktive som produsenter på andres plater. Mest nevneverdig er kanskje Snoop Doggs Reincarnated, Rita Oras debutalbum og No Doubts sjette album.

Som om ikke Major Lazer var nok, har UKA også bekreftet at den norske DJen Matoma vil spille i Dødens Dal samme kveld. Musikeren fra Flisa har blant annet gjort seg bemerket for remiksen av Notorious B.I.G. sin hit Old Thing Back og sitt samarbeid med Jason Derulo og Jennifer Lopez.

— Vi er utrolig fornøyde med å ha booket Major Lazer + Matoma til Dødens dal. Dette er to av verdens største artister akkurat nå, og det går aldri lang tid i mellom at de spilles på radioen. Matoma returnerer til festivalen han selv var frivillig for to år tilbake, og dette er stor stas for oss. Major Lazer lager hit etter hit, og er en gjeng man bare er nødt til å få med seg live, uttaler UKAs kultursjef Synne Sollie i forbindelse med dagens slipp.

Fra tidligere av er artister som The Prodigy, Mew, The Fjords, Bendik og Action Bronson bekreftet til årets festival som finner sted fra 1. til 25. oktober.

Hør Major Lazer med låta Watch Out For This her:

ANNONCE