Nyhet

Adam Douglas steppet inn i siste liten til Nobelkonserten

GAFFA.no - alt om musikk.

Etter at den britiske artisten Romans sto værfast i London, steppet Stjernekamp-vinneren Adam Douglas inn i årets Nobelkonsert.

Amerikaneren Douglas fremførte sammen med Matoma låten One In A Million, som også er navnet på albumet Matoma skal lansere i mars 2018. Artisten steppet inn for Romans, også kjent som RØMANS, som ikke kunne delta i konserten på grunn av snøproblemer og kansellert fly i London.

— Da vi fikk beskjed om at snøvær skapte problemer, ringte jeg Douglas for å spørre om han kunne trå til på kort varsel, sier Matoma.


LES OGSÅ: Stjernelag inntar norske kirker med Elvis-gospel.

Douglas ble kjent tidlig i høst etter at han spilte False Alarm i det andre programmet av NRKs Stjernekamp.

— I kveld vil han igjen fylle norske TV-skjermer og ikke minst Telenor Arena med sin fantastiske stemme og scenepersonlighet, lovet konsertens produsenter Odd Arvid Strømstad og Kristian Kirkvaag før konserten.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Den 24. fredspriskonserten holdes til ære for ICAN som jobber for forbud mot atomvåpen. Konserten ble ledet av den britiske skuespilleren David Oyelowo, som blant annet er kjent fra filmen «Selma».


LES OGSÅ: Artister forent mot atomvåpen.

Andre artister på scenen mandag kveld var John Legend, Lukas Graham, Zara Larsson og Sigrid, i tillegg til det verdenskjente og ettertraktede barnekompaniet Le Petit Cirque fra Los Angeles.

(©NTB)


ANNONCE