Nyhet

Blackbear kansellerer norsk festivalopptreden - stjerneprodusent og DJ stepper inn

GAFFA.no - alt om musikk.

Skral Festival bringer både gode og dårlige nyheter på starten av uka.

I dag kan nemlig Grimstad-festivalen melde at Blackbear har kansellert hele Europa-turnéen sin. Som erstatter har Skral hentet inn Jillionaire (bildet), kjent fra Major Lazer.

— Det er alltid kjipt med kanselleringer, men vi er vanvittig heldige som har fått fatt i Jillionaire på kort varsel. Stranda i Grimstad lokket akkurat nok til at han booket et fly ens ærend fra Las Vegas til lille Grimstad, sier daglig leder i Skral, Toffen Gunnufsen, i en kommentar til GAFFA.no mandag ettermiddag.


LES OGSÅ: Sparker medlem etter anklager om misbruk.

Jillionaire er nok best kjent fra sin deltagelse i supergruppa Major Lazer, men det er ingen ensom lettvekter som inntar scenen på Skral Festival i sommer. Som DJ, produsent og liveartist leverer Jillionaire, eller Christopher som han egentlig heter, «brennheite låter som passer til ryggløs rumperisting», skriver arrangørene videre.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Med bookingen av Jillionaire loves det «pumpende EDM, ispedd dansbare øy-rytmer og sommerlig musikk som gjør deg like glad som et perfekt jordbær i juli» fra arrangørhold.


— Billettsalget går strålende og det ser ikke ut til å sakke ned, så vi tror vi har funnet en form og fasong som folk vil ha. Jillionaire kommer helt klart til å lage litt ekstra liv, men det blir bare skøy, smiler en fornøyd festivalsjef.


LES OGSÅ: GAFFA på International Music Summit.

Fra tidligere av er solide navn som Joey Bada$$, Arif & Unge Ferrari, Cezinando, Portugal. The Man, Astrid S, Rag'N'Bone Man, Kjartan Lauritzen, Amanda Delara og Jonas Alaska meldt klare for årets utgave av festivalen.

Skral Festival går av stabelen 10. og 11. juli 2018 på Groos utenfor Grimstad.


ANNONCE