Nyhet

Spiller på dansk storfestival

Emilie Nicolas er blant de siste artistene som er klare for sommerens NorthSide i Århus.

Norske Emilie Nicolas (bildet) ble i dag bekreftet til sommerens NorthSide i Århus sammen med amerikanske Antony & The Johnsons og danske Rangleklods, S!vas og The Minds Of 99.

Dermed er den danske festivalens program komplett.

— Til sammen representerer plakaten et fokusert program med en rød tråd, hvor vi ikke har vært redde for å ta en overraskende avstikker til blues, soul, electroswing eller for den saks skyld sjangere det ikke finnes ord for ennå. Jeg er utrolig godt fornøyd med det endelige resultatet og er helt vilt glad og stolt over at vi har lykkes i å samle så mange fantastiske navn på et sted, sier festivalens talsmand John Fogde.


Emilie Nicolas ga i fjor ut debutalbumet Like I'm A Warrior, som ble belønnet med hele seks stjerner her i GAFFA. Hun stakk også av med prisene for årets norske soloartist og årets norske nykommer da våre lesere stemte frem sine favoritter i GAFFA-prisen tilbake i januar.

Hun spiller også på flere norske festivaler denne sommeren.

NorthSide arrangeres i dagene 12. - 14. juni og kan ellers by på en rekke fine artister og band. Vi nevner i fleng; Calexico, Death Cab For Cutie, Earl Sweatshirt, FKA Twigs, Grace Jones, Incubus, Interpol, Little Dragon, Matthew E. White, MØ, Placebo, Sam Smith, Savages, The Black Keys, The Jesus & Mary Chain, Wolf Alice, Wu-Tang Clan og Years and Years.

ANNONCE