Nyhet

Premiere: Ny singel fra Sandra Kolstad

– Zero Gravity State of Mind er en hymne til mental vektløshet. Hør den her.

Den Berlin-baserte eksentronicaartisten (jepp, vi sa det) Sandra Kolstad er tilbake! Senere i kveld spiller Kolstad på Berlin Music Week før musikkvideoen til Zero Gravity State of Mind avdukes i Bergen lørdag kveld. 

Zero Gravity State of Mind er Sandras egen hyllest til menneskelig frihetskamp og frigjøring fra mentale murer og strukturer i samfunnet rundt oss, som kjønn og klasse. Låten er produsert av Yngve Sætre og Souldrop.

— Zero Gravity State Of Mind er lyden av murer som rives og grenser som går i oppløsning. Zero Gravity State Of Mind er en tilstand der tyngdekraften opphører, og sosiale normer og personlige barrierer oppheves. Sangen en konfrontasjon med at alt er forgjengelig, og en forsoning med det: Det eneste vi kan gjøre er å våge å være tilstede, slippe taket, satse alt og kaste oss ut i den løse lufta som er livet - og se om vi svever eller faller. Zero Gravity State Of Mind er å bryte gjennom hinnen som holder oss fra eksistensens hudløshet. Låta Zero Gravity State of Mind en hymne til mental vektløshet, sier Kolstad selv.


Hør Zero Gravity State of Mind eksklusivt hos GAFFA her:

ANNONCE