Nyhet

Trondheim Calling med 11 nye artister på programmet

GAFFA.no - alt om musikk.

En god blanding av velkjente og mindre kjente artister i dagens slipp.

Det har kommet flere nyheter fra den store showcasefestivalen i Trondheim de siste ukene. I slutten av forrige måned ble 22 demoartister annonsert til programmet for neste års utgave av festivalen. Disse følger da altså i fotsporene til artister som Pom Poko, Highasakite, Bendik, Broen og The Fjords - som alle fikk stort utbytte av å spille som demoartist på festivalen på et tidlig tidspunkt i sine respektive karrierer.

LES OGSÅ: Dette er demoartistene til Trondheim Calling 2018.


I dag er arrangørene bak festivalen klare med et nytt artistlipp bestående av 11 artister og band. Blant disse finner vi allerede velkjente navn som Sløtface (bildet), Gundelach, Farao, The Switch, Sandra Kolstad og Bendik Brænne - men også mer ubeskrevne blad som Jadudah, Misty Coast, I Am K, Simen Mitlid og Posterboys.

— Vi er veldig fornøyd med hvordan programmet har formet seg og dagens artistslipp kunne nesten vært en festival-linup i seg selv. Gundelach, Farao og Sløtface har etablert seg som noen av Norges viktigste nye artister og er nå klare for å ta steget videre opp som headlinere på plakaten. På den andre siden av skalaen finner vi Posterboys, Jadudah og Simen Mitlid som i løpet av sine korte karrierer har pådratt seg mye oppmerksomhet og enormt gode kritikker for sine singler og konserter, sier bookingsjef Markus Sletten til GAFFA i forbindelse med dagens slipp.

Artikkelen fortsetter under videoen.

2018-utgaven av Trondheim Calling går av stabelen 1. til 3. februar.


LES OGSÅ: GAFFAs dekning av årets Trondheim Calling.


Tidligere har det blitt annonsert at festivalen flytter lokasjon til Trondheim sentrum til neste år. Studentersamfundet, Byscenen og Olavshallen blir festivalens hovedscener og det blir til sammen over 100 konserter på 15 ulike scener.

ANNONCE