Nyhet

Se Sandra danse rundt i ørkenen

Den tidligere Idol-deltakeren fulgte opp fjorårets singelcomeback for noen uker siden. Nå er videoen her.

I fjor slapp Sandra Lyng (bildet) sin comebacksingel, PRTeY, og for noen uker siden fulgte hun opp med Don't Care, produsert av Donkeyboy-gutta Cato og Kent Sundberg, med hjelp av Kiezsha. At den tidligere Idol-deltakeren ikke bryr seg noe særlig kan kanskje dagens musikkvideo være et tegn på; den ble nemlig spontanlaget på kun tre dager i Los Angeles.

Selv har Sandra dette å si om videoen:

— Det var en impulsiv greie, vi var i LA, Tobias som er awesome på å lage musikkvideo og en kompis var også der, vi bestemte oss for å gjøre en video på en dag, to dager etter var den ferdig innspilt, jeg er storfornøyd med resultatet.


— Innspillingen gikk utrolig smertefritt. Utenom da Martin kjørte på en jente som gikk over veien i Sunset Blvd men det gikk fint fordi alle trodde Sandra var Reese Witherspoon og gikk bananas. Å regissere Sandra og Martin til å spille forelsket visste seg å ikke bli en stor utfordring. De er tydeligvis utrolig proffe skuespillere og man skulle nesten tro de var sammen og nyforelskede på ordentlig. Vi holdt på å bruke en annen skuespiller men er glad denne Martin Bjercke fikk rollen, sier regissør Tobias Frøystad.

Se resultatet av den spontane innspillingen her:


ANNONCE