Nyhet

Nå synger hun på norsk igjen

Sandra Lyng har også samarbeidet med hitmakeren Morgan Sulele på den nye singelen «Ta Me Dit».

Sandra Lyng har også samarbeidet med hitmakeren Morgan Sulele på den nye singelen Ta Me Dit.

De siste årene har den den norske artisten sunget på engelsk og gitt ut storselgende singler som Play My Drum, PRTEY og Night After Night. Nå, 10 år etter at hun ga ut det Stargate-produserte albumet Døgnvill, synger hun igjen på norsk - og for første gang på sin egen dialekt - på låta Ta Me Dit.

Med seg på den nye singelen har hun Morgan Sulele.


— For å feire at jeg snart har vært artist halve livet ville jeg gjøre en liten throwback. I mange år har jeg sunget på engelsk og hatt det kjempegøy med det men nå tar jeg morsmålet mitt tilbake i musikken. Jeg startet jo å synge på norsk med låter som Sommerflørt med Philip, I Morgen og ett album, Døgnvill. Nå vil jeg ta det tilbake, men på min egen dialekt, uttaler hun selv i en pressemelding via Universal Music.

LES OGSÅ: Mest populær på Spotify.

— Når ting virker for vanskelig å takle og du føler du er i en håpløs situasjon, er det ett sted du alltid kan ha det bedre. Det er i drømmene, i fantasien. Det er DET låta handler om, sier Lyng i en kommentar om den nye låta.


Artikkelen fortsetter under videoen.

— Både Sandra og Jeg syns det er viktig å sette fokus på barn som ikke har det så bra hjemme, men som man aldri hører om. Vi satt oss i studio og fikk umiddelbar vibe på denne og Ta Me Dit ble til, sier Morgan Sulele om samarbeidet.


Selv har han blitt streamet over 80 millioner ganger siden 2015 og kan skryte på seg 15 ganger platina og tre ganger gull på syv låter - blant annet Jeg Vil Bare Ha Deg og Bare Min.

LES OGSÅ: Drømmesamarbeid for Lana Del Rey.

Ta Me Dit er ute på alle strømmetjenester i dag.


ANNONCE