Nyhet

Astrid S stemt frem av fansen før MTV EMA

Danket ut Kygo, Madcon, Sandra Lyng og Donkeyboy i den norske kategorien.

Når MTV European Music Awards igjen går av stabelen i den italienske byen Milano 25. oktober med Ed Sheeran og australske Ruby Rose som vertskap deles det også ut en egen pris til den beste norske artisten. I år var de nominerte i kategorien Donkeboy, Kygo, Madcon, Sandra Lyng og Astrid S.

Og det var sistnevnte som ble stemt frem av fansen i år.

— Så sykt kult! Min første EMA! Tusen takk til alle som har tatt seg tid til å stemme. Det setter jeg veldig pris på, sier Astrid S (bildet) i en pressemelding i dag.


Nå går den unge artisten videre som nominert til Best Worldwide Act: Europe, og har dermed en sjanse til å bli en av seks Worldwide Act-vinnere under MTV EMA. Fansen kan fortsette å stemme på henne frem til 24. oktober via MTVs nettsider.

Blant artistene som opptrer under prisutdelingen 25. oktober finner vi norgesaktuelle Ellie Goulding i tillegg til Jason Derulo, Rudimental og Pharrell Williams.

Taylor Swift er den artisten som har fått flest nominasjoner i år med mulighet for pris i hele ni kategorier. Dette er ny rekord i prisutdelingens historie. Megahiten Bad Blood er nominert i hele tre kategorier; beste låt, beste video og beste samarbeid.


Få et gjenhør med den norske prisvinnerens store hit 2AM her:

ANNONCE