Nyhet

Hør Lykke Lis nye svenskspråklige singel

Bidrar med cover av Lill Lindfors-klassiker til svensk soundtrack-skive.

Oppdatering, 13. mars: Lykke Li kommer til Slottsfjell!

Lykke Li har akkura sluppet sin singel fra soundtracket til den svenske filmen Tommy, der hun også spiller en sentral rolle. Filmen er regissert av Tarik Saleh, som også har stått for flere av Lykke Lis musikkvideoer tidligere.

Låta Du Är Den Ende er en svensk klassiker som opprinnelig utkom i 1967 med Lill Lindfors på vokal. Trykk play under for en sjelden sjanse til å høre frøken Li synge på morsmålet:

For en knapp uke siden slapp Lykke Li også den første smaksprøven fra sin kommende tredjeskive, som ventes i mai, i form av sangen Love Me Like I'm Not Made Of Stone. Les mer om låta og se musikkvideoen her

Dette er ikke akkurat første gang den svenske stjernen dukker opp i soundtracket til en film. Den kritikerroste og Gullpalmen-vinnende franske filmen Blå er den varmeste fargen, som gikk på kino i Norge tidligere i år, hadde for eksempel The Magicians gode, gamle remix av I Follow Rivers med på lydsiden. Unn deg selv et lykkelig gjenhør, eller et fantastisk første møte, med den belgiske klubb- og bloghouse-favorittens grym-remix:

ANNONCE