Nyhet

Fargerikt fra Sandra Kolstad

Sandra Kolstad er tilbake med første singel fra tredjealbumet Zero Gravity State of Mind. Hør låta og sjekk ut videoen her.

Da Berlin-baserte Sandra Kolstad slapp andrealbumet (Nothing Lasts) Forever i 2012 skrev vår anmelder at hun likte at Kolstad "hele tiden befinner seg midt mellom trist popmusikk, gladpop og dunkel elektronika", og trillet terningkast fem. Siden den gang har Kolstad turnert både inn og utland, og slipper til høsten sitt tredje album Zero Gravity State of Mind.

Første snikhør fikk vi allerede i dag, i form av den Yngve Sætre og Souldrop-produserte låten Rooms. Låten er akkompagnert av en fargerik og sprek video signert James Slater, som tidligere har jobbet med blant annet Kaiser Chiefs, Q-Tip og The Go! Team.

Hovedpersonen selv sier dette om låten og det nye albumet: 

- Rooms er en ode til livet og menneskeheten, som er i stadig endring. Det var en stor ære å få love til å jobbe med James Slater på videoen, som har gjort så mange fine ting før. Ikke minst var det gøy at han virkelig klarte å fange essensen i sangen på film. Det var også veldig fint å få jobbe med stylist Natasha Laws som ellers jobber med folk som Lady Gaga og Kylie Minogue.

Hør låta og se videoen her:  


ANNONCE