Nyhet

Hør ny låt fra Vilde Tuv

Den kritikerroste nykommeren kan friste med en fersk singel hentet fra det kommende debutalbumet.

Vilde Tuv slapp i fjor høst en kritikerrost 7", Mine Armer/Cellevevet, og fikk mye positiv oppmerksomhet for sine opptredener på Den Elleville Festen og senest under årets by:Larm.

Tuv sender tankene tilbake til PJ Harvey for en ti års tid siden – mutters alene med sin fuzzete elgitar, og med en unik evne til å komponere uvanlige, fascinerende melodier og til å fortelle historier som etterlatter inntrykk, skrev vår anmelder etter hennes opptreden på USF Verftet i Bergen sist høst og ga konserten hele fem stjerner.

Les resten av anmeldelsen her.


I dag lanserer hun sin nye singel, Det blåser ingen vinder inni huset, som blir utgitt digitalt på Mikal Tellé-etiketten Opplett. Singelen er en smakebit på debutalbumet som er ventet til høsten.

I en pressemelding skriver hun at låten er en 'kjærlighetserklæring til luft' og beskriver den videre som en 'melankolsk popmelodi sunget fra et superisolert hus i Nord-Europa, som anerkjenner livets sorger og gleder på en og samme tid'.

— Jeg elsker følelsen av frisk luft i ansiktet og vinden som blåser gjennom håret mitt.


Tuv har nylig gjennomført en minde turné i Argentina, og skal i løpet av sommeren spille på flere av de største norske festivalene som Bergenfest, Slottsfjell og Øya. I GAFFAs Festivalguide får du full oversikt.

Sjekk ut Det blåser ingen vinder inni huset her:


ANNONCE