Nyhet

Ny festival i Stavanger med programslipp

Perkapella skal bringe elektronisk musikk fra alle verdenshjørner til oljebyen i vest.

I starten av neste måned går elektronikafestivalen Perkapella av stabelen for første gang i Stavanger. Festivalen har som mål å fylle tomrommet etter Numusic, og med lave billettpriser, 30 artister på scenen og fire kunstnere som smykker ut konsertarenaen Tou Scene er de to festivalgrunnleggerne Tarjei Nygård og Kristine Pollestad fornøyde i forkant av den første festivalen.

— Det var viktig at vi fikk et program som gir et globalt bilde av hva som foregår på den elektroniske musikkscenen i verden. Derfor er vi veldig stolte av å presentere artister fra Russland, Portugal, Australia og USA, uttaler Tarjei Nygård i en pressemelding.

Tidligere har Perkapella blitt arrangert som rene klubbkvelder. Fra torsdag 3. september byr de på et tre dager langt program bestående av internasjonale navn som Honey Dijon og M. Geddes Gengras, i tillegg til norske favoritter som Nils Bech (bildet), Chain Wallet og Vilde Tuv.


Det komplette festivalprogrammet består av følgende artister:

1912 (NO), Andras & Oscar (AUS), Chain Wallet (NO), DJ Marfox (PRT), Double Dancer (NO), Honey Dijon (US), M. Geddes Gengras (US), Nils Bech (NO), NV (RU), Oscillator (IT), Pan Fearnley (NO), Soft As Snow (NO), Sex Judas (NO), U.L.F.R.E.D (NO) og Vilde Tuv (NO).

I tillegg presenteres følgende artister i samarbeid med Nymusikk: Bladed (NO), Espen Solheim (NO), Sindre Bjerga (NO), Sodoma Safari (NO) og Sonisk Blodbad (NO).


Perkapella arrangeres på Tou Scene i Stavanger 3. - 5. september.

ANNONCE