Nyhet

Nils Bech til Operaen: finalen på en triologi

Nils Beck er klar med finaleforestilling i Operaen! Han feirer sine første 15 år som artist med en storslagen finale i Operaen 22. september.

Artisten Nils Bech er kjent for sin bemerkelsesverdige stemme og for sine bejublede forestillinger i full kunstnerisk utfoldelse. Konserten i Operaen 22. september blir selve finalen i hans trilogi, som tidligere har fylt samme hus til randen to år på rad.  Forestillingen blir altså den siste muligheten på lang tid til å oppleve denne multikunstneren og hans imponerende rekke med samarbeidspartnere i et av hovedstadens aller vakreste rom.

Bech er en artist i særklasse, en stjerne som skinner like sterkt i en svett klubb som på teater- eller festivalscener. Han har gjort det til sitt varemerke å komplettere sitt unike musikalske uttrykk med sterke visuelle virkemidler og har også denne gang med seg både dansere, kor og gjesteartister i tillegg til en scenografi vi knapt har sett maken til. I finalen spares det selvsagt ikke på noe, og det er klart for et gjenhør med Bechs mange karrierehøydepunkter.

Hvem kan glemme Bechs sterke bidrag til et av norsk kulturs største høydepunkter i TV-serien Skam, eller samarbeidet med Nasjonalballetten? Duetter med stjerner som Dutty Dior og Bjørn Eidsvåg. Barnekor, palmeblader, Ida Ekblad-skulpturer, laserkanoner og et moteikon senket fra taket i en julekule. Bech har evnen til å kombinere høy- og lavkultur, børs og katedral, samtidsmusikk og slagere på en måte ingen andre norske artister får til. Alltid overraskende, alltid inderlig og med Bechs særegne formidling og kuratering i kjernen.


Vi lover en uforglemmelig aften i Operaen med hits, ny musikk og gamle triks i skjønn forening – slik som bare Nils Bech kan levere. 

LES OGSÅ: Kygo har sluppet sitt femte album!

ANNONCE