Nyhet

Se ny musikkvideo fra Eline Thorp

I oktober kom singelen, og nå er omsider videoen også på plass. Den ser du her!

Allerede som 17-åring opplevde Eline Thorp i 2011 å spille på festivaler som by:Larm, Hove og Slottsfjell, og samtidig motta rosende omtale fra både norsk og utenlandsk presse. Siden den gang har det dog vært svært taust rundt Hamarøy-jenta, mens hun de siste to årene har brukt tiden flittig på å skrive og finpusse på sitt etterlengtede debutalbum.

Om to uker slippes endelig debutalbumet, som har fått tittelen Mirror's Edge, men førstesingelen, The Game, kom allerede i midten av oktober. Nå har den omsider fått sin egen musikkvideo, regissert av Christina Lande. I forbindelse med videoslippet skriver regissøren følgende:

— Jeg har lenge vært interessert i tematikken rundt det at man på sett og vis blir tildelt et liv og en rolle ved fødselen, som man enten velger å leve eller forsøker å endre. Dermed har jeg også blitt mer og mer interessert i "rom-miljøet" i Oslo, fordi jeg får små innblikk i deler av det nesten hver dag, samtidig som jeg ikke vet noe om denne måten å leve på, deres tradisjoner og kultur. Og det viste seg at Eline også var nysgjerrig på disse menneskenes historier. De pågående debattene rundt tigging og "romfolk" viser at det er mange med svært forskjellige meninger. Jeg mener at mennesker er mennesker uansett hvor eller hvordan man lever, og det var det vi ønsket å skildre gjennom videoen, hvor vi var så heldige å få bli kjent med 20 år gamle Silvika.


Sjekk ut videoen her:

ANNONCE