Nyhet

Premiere: Eline Thorp - In And Out Of Reach

Et av 2014s største navn - allerede nå! Hør ny låt fra neste års storslåtte debutalbum.

Som 17-åring opplevde Eline Thorp i 2011 å spille på festivaler som by:Larm, Hove og Slottsfjell, og samtidig motta rosende omtale fra både norsk og utenlandsk presse. Siden den gang har det dog vært svært taust rundt Hamarøy-jenta, mens hun de siste to årene har brukt tiden flittig på å skrive og finpusse på sitt etterlengtede debutalbum. 

Og den som venter på julenissen venter ikke forgjeves, for nå er resultatet, titulert Mirror's Edge, omsider klart. 
 
Det følelsesladde albumet er distinkt preget av Thorps mektige stemme mot et melankolsk, tidvis shoegazete bakteppe. Den fantastiske førstesingelen, The Game, kom i oktober, og har ble radiolistet i i både Norge og Storbritania. 

Albumet er innspilt i Store Studio i Bodø, og er produsert og mikset av Kjetil Bjelvin, og med blant andre Kråkesølv-brødrene Petter og Kristoffer Unstad som musikalske bidragsytere. Mirror's Edge utgis på vinyl og digitalt 31. januar via Beyond Records.
 
In And Out Of Reach er andre smakebit på skiva. Låten er ikke en singel, men en aldri så liten førjulsgave til gratis nedlasting, som forhåpentlig kan gjøre ventetiden fram til 31. januar mer levelig.

ANNONCE