Nyhet

James Murphy besøker by:Larm

Mannen bak LCD Soundsystem og Arcade Fires Reflektor dukker opp under bransjefestivalen i Oslo.

Fjoråret var travelt for James Murphy. I tillegg til å lansere kortfilmen Little Duck har han produsert de siste utspillene til Yeah Yeah Yeahs og Arcade Fire, og han har til og med fått mye av æren for den elektroniske retningen Arcade Fire gikk i med bejublede Reflektor.

Nå er det klart at Murphy også besøker by:Larm i neste måned for å holde foredrag og DJ-sett i Kulturhuset på Youngstorget som en del av Red Bull Music Academys program under bransjefestivalen. Dette blir Murphys første opptreden i Oslo siden han spilte med LCD Soundsystem under Øyafestivalen i 2010.

— Red Bull Music Academy nyter stor respekt og anerkjennelse internasjonalt og har en imponerende merittliste over suksessfulle arrangementer. by:Larm er stolt over å ha Red Bull med på laget da de på mange måter komplementerer vårt program. Vi føler også at vi har lik bakgrunn og interesse i å presentere artister gjennom både Q&As, livemusikk og DJ sett, og på denne måten dyrke fram det viktigste for oss begge; det å inspirere, uttaler programsjef i by:Larm, Joakim Haugland, i en pressemelding.


I tillegg til James Murphy er André Bratten, When Saints Go Machine og Man Tear bekreftet til RBMA-scenen under bransjefestivalen som går ned i tidsrommet 26. februar til 1. mars.

ANNONCE