Nyhet

Hør ny live-EP fra Kvelertak

Eksklusiv Spotify Sessions-utgivelse for oss her i nord.

Kvelertak har gjort stor suksess det siste året, og kunne for bare en drøy uke siden hente hjem den gjeve prisen i metal-kategorien for andrealbumet Mjød under Spellemannsprisen i Stavanger.

På torsdag startet de også opp sin store nordiske vinterturné foran et utsolgt Rockefeller, og vår anmelder var fra seg av begeistring over det som ble levert fra scenen:

"De pøste på med røyk- og pyroeffekter, så denne gangen føltes det virkelig som vi ble truffet rett i trynet av Kvelertak. Ikke lenge etterpå klinker de til med Sultans of Satan, og stemningen for kvelden er i stor grad satt. Gulvet gynger, og scenen er omhyllet i røyk og flammer. Kvelertak viste at de er Norges beste liveband på Rockefeller torsdag kveld."

Les resten av den panegyriske anmeldelsen her.

I forbindelse med turnéstarten har også strømmetjenesten Spotify lagt ut en live-EP fra bandet, eksklusivt for nordiske lyttere. Kvelertak: Spotify Sessions ble innspilt under en konsert i London i fjor høst, og inneholder låtene Bruane Brenn, Nekrokosmos, Evig Vandrar, Månelyst og Kvelertak.

Sjekk ut via Spotify.

ANNONCE