Nyhet

Vær support for Skambankt!

Knuff til publikum før de blir, ahem, Skambankt.

Rockeheltene i Skambankt legger i mars ut på norgesturne, og du kan være support der du bor!

Local Heroes gir lokale band mulighet til å spille oppvarmingskonsert for mer etablerte navn ved deres neste besøk på en lokal scene. Band som ønsker å delta i prosjektet melder seg på via applikasjonen localheroes.no, før fansen stemmer frem sine favoritter og hovednavnet til slutt selv velger seg et oppvarmingsband blant dem som har generert flest publikumsstemmer i hver by. 

Skambankt har gitt ut et av årets tøffeste rockealbum så langt; et album som GAFFAs anmelder mente var som "en knyttneve i trynet".

Nå har du mulighet til å være support for rockerne på deres norgesturne - fra Bø til Stavanger. Byene de besøker finnes her.

- Vi synes Local Heroes er et veldig kult konsept, et vinn-vinn opplegg hvor nye band får muligheten til å bli hørt og som også skaper engasjement rundt våre egne konserter. Det blir spennende å få høre demoer og plater vi ellers ikke hadde fått hørt. Kanskje kan vi bidra litt til at et nytt fett band slår igjennom, sier frontfigur Terje Winterstø Røthing.

Sjekk ut localheroes.no for mer info, for å melde på ditt band eller for å stemme frem din favoritt - og vinn fete premier!

ANNONCE