Nyhet

Tons of Rock med programslipp

En brutalt god liste med navn er nå klare for å få de fire hundre år gamle veggene i Frederiksten festning til å riste.

Den 20. og 21 juni går for første gang Tons of Rock, Norges nye hardbarka rockefestival, av stabelen i ærverdige Frederiksten festning i Halden. Det har alt vært kjent i en stund at navn som Sabaton, Sepultura og Soilwork skal gjøre den majestitiske 1600-tallsfestningen på toppen av byen utrygg, og i dag slapp festivalen sitt (mer eller mindre) fullstendige program.

Det er rett og slett en brutalt god ansamling med band som nå er klar for å få de fire hundre år gamle veggene i Frederiksten til å riste, og man skal ikke se bort fra at dette kan bli de mest hardtslående dagene i Haldens historie siden sist gang svenskene på nådeløst vis prøvde å invadere grensebyen. Alle fans av metall og rock kan bare begynne å glede seg – så lenge de passer på å sikre seg billetter så fort som mulig. Dagspassene går i salg i dag, og festivalsjef Svein Børge uttaler:

– Salget av festivalpass har gått over all forventning, og det virker som folk har bestemt seg for å bruke hele helgen på Tons of Rock ! Alt tyder nå på at dette blir årets store norske festival for rock- og metalfans. Vi er utrolig stolte av programmet, og vi vet at opplevelsen av å se disse artistene på imponerende Fredriksten festning, vil være en opplevelse ingen før har opplevd. Ingen vil gå glipp av Slayer, Anthrax, WASP, Turbonegro, og de andre bandene, i disse mektige festningsomgivelsene. 


Det oppdaterte programmet er som følger:

FREDAG 20 JUNI
 
WASP
TURBONEGRO
GHOST
SOILWORK
TNT
OSLO ESS
BLACK DEBBATH
OBLITERATION
SILVER
THULSA DOOM
YEAR OF THE GOAT
ONE TAIL ONE HEAD
ALFAHANNE
REPTILIAN
+ TBA
 
 
LØRDAG 21 JUNI

SLAYER
ANTHRAX
SABATON
SEPULTURA
BACKSTREET GIRLS
JORN
KAMPFAR
AUDREY HORNE
PURSON
VANDERBUYST
RECKLESS LOVE
DEVIL
BLOODLIGHTS
WARP RIDERS
+ TBA
 
* Endringer i programmet kan forekomme.


ANNONCE