Nyhet

Snow Patrol-frontmann forguder HighasaKite

+ Kelly Rowland snufser seg gjennom Beyonces nyeste album, Courtney Love gir etter for den digitale bølgen og mye mye mer.

PopNytt 19. februar:

Snop Patrols Gary Lightbody forguder norske HighasaKite (bildet). Via sin Twitterkonto hyllet han i går bandets låt Since Last Wednesday:

Låten er en del av HighasaKites ferske album Silent Treatment, som fikk fem stjerner her i GAFFA.

Kelly Rowland har nylig uttalt at hun gråter hver gang hun hører på eks-bandkollegaen Beyonce sitt nyeste album. Artisten sa at hun ikke makter høre gjennom skiva lenger, for hun greier rett og slett ikke å slutte å gråte. Årsaken er, i følge henne selv, at hun er uendelig stolt og mener det er noe spirituelt rundt albumet som er helt uvanlig. Rowland er for tiden opptatt med planleggingen av sitt eget bryllup og et kommende album.

Willis Earl Beals samarbeid med Cat Power har resultert i låta Coming Through, og nå er det også lansert en 11 minutter lang video til låta. Der dukker ingen ringere enn Mischa Barton opp, i rollen som medlem av den virtuelle sekten 'The Church of Nobody'. Videoen er rimelig humoristisk/useriøs/snodig og du kan se den her:

Courtney Love har lansert sin egen YouTube-kanal. Hun ba i den anledning fansen om å se henne 'stupe inn i den ville verdenen YouTube' og la henne vise frem alle ting hun verdsetter her i livet. Courtney har tidligere uttalt at hun aldri vil kaste seg på den kommersielle bølgen med å gjøre haugevis av TV-opptredener, men uttrykker derimot irritasjon over at den 'digitale utviklingen ødelegger alt'. Besøk Courtneys YouTube-kanal her.


Artisten og den selvutnevnte jojo-slankeren Jessica Simpson har snakket ut som vektproblemene. Simpson var lenge kjent for sine veldreide former, men etter å ha født to barn med kort mellomrom har kiloene vært en stor belastning for sangerinnen. Nå er Simpson endelig tilbake i idealvekten og ønsker i samme slengen å gjøre et comeback på scenen. Hun har uttalt at hun ønsker at datteren skal se henne opptre, og at hun synes det er 'helt sykt' å tenke på at forloveden hennes aldri har sett henne stå på en scene.


Det har vel aldri vært noen hemmelighet at Kelis er over gjennomsnittlig opptatt av mat og får utløp for dette gjennom musikken sin. Nå får også R&B-sangeren sitt eget matprogram på kanalen Cooking Channel. Programmet skal hete 'Saucy & Sweet' og har premiere allerede 26. februar. Kelis slipper albumet Food 22. april (les mer om det her) og du her høre den første singelen Rumble:

ANNONCE