Nyhet

Kakkmaddafakka mister bandmedlem

I år feirer de tiårsjubileum. Nå er det klart at Mr. Jones forlater bandet.

Det ble nylig kjent via bandets Facebook-side at Jonas Nielsen, aka Mr. Jones, forlater Kakkmaddafakka. Mr. Jones har vært vokalist og pianist i bandet, og utgjort en av deres grunnstammer siden bandets opprinnelse i 2004.

— Etter ti år sammen har vi hatt noen fantastiske opplevelser sammen, oppturer og nedturer, og han vil alltid være en stor del av Kakkmaddafakka, skriver bandet på sin Facebook-side.

Det ligger ingen alvorlig årsak bak den plutselige avskjeden, annet enn at at turnélivet tar for mye tid i forhold til andre prioriteringer Mr. Jones ønsker å gjøre i tiden fremover. 

Bandet skriver at de ikke er redd for endringen og ser lyst på fremtiden.

Kakkmaddafakka er blant annet kjent for noen heidundranes liveshow og da bandet spilte på Den Elleville Festen i Bergen i september i fjor, konkluderte vår anmelder med fem stjerner og skrev blant annet:

— Hvor får gjengen alle kreftene fra? Gudene vet, men denne energien spredte seg kjapt i lokalet. En kveld med Kakkmaddafakkas elleville gladmusikk er en like god motgift mot høstslapphet og se-konserter-med-armer-i-kryss-syndromet som en flaske med tran eller et helt brett med energidrikk.

Hele anmeldelsen kan du lese her.

Etter planen skal bandet spille konsert på Rockefeller 23. mai, sammen med klubbkonseptet Get Dancy!. Det er foreløpig usikkert hvorvidt det da vil stå et nytt bandmedlem på scenen.

ANNONCE