Nyhet

De siste artistslippene til by:Larm er klare

11 nye artister til den nordiske musikkhappeningen.

Bare et par timer etter at vi annonserte at Veronica Maggio kommer til Slottsfjell i sommer, ble det klart at den svenske popsensasjonen også vil besøke by:Larm, som går av stabelen mellom 26. februar og 1. mars. Maggio er én av de 11 siste artistene som har blitt bekreftet til den nordiske musikkfestivalen. 

Veronica Maggio vil spille på Rockefeller i Oslo under årets by:Larm i februar. Dette vil være hennes første festivalkonsert i år. Til forskjell fra konserten hennes i Oslo Spektrum sist fredag, vil denne være preget av et mer intimt, akustisk live set.

I tillegg til Maggio, er by:Larm stolte av å ha booket enda en svensk listetopper. John Martin er mest kjent for Swedish House Mafia-hiten Don't You Worry Child, som han har vært med å skrive og fremføre. Han er i studio, for øyeblikket, og jobber med sitt debutalbum. 

I dag slapp by:Larm også følgende ni artister: norske Admiral P, Jenny Hval, Dråpe, Oslo Faenskap og Marius Beck, svenske Axel Boman + Petter DJ Set, danske Christopher, Nabiha, og finske Death Hawks.

ANNONCE