Nyhet

Carnival Kids signerer kontrakter og legger planer for debutskive

Hardslående Urørt-finalister skal jobbe sammen med Bill Stevenson fra Black Flag.

Carnival Kids er en av artistene som klatret hele veien til Urørt-finalen tidligere i år. Der måtte de til slutt se seg slått av Sigurd Julius, men nå har de hartslående kidsa gode nyheter på gang igjen.

Bandet kunngjør at de i likhet med Kvelertak har signert en publishing-avtale med Warner/Chappell Music. I tillegg har de signert en booking-avtale med TimeOut Agency & Concerts, er blitt satt på plakaten til Slottsfjellfestivalen, og har fått klar planene for debutskiva, som skal spilles inn senere i år sammen med produsent Bill Stevenson (Black Flag, Rise Against, NOFX).

Carnival Kids spiller catchy rock, med elementer av hardcore. Bandet består av Andreas Westhagen fra (blant annet) Eye Emma Jedi og hans venner Eric Molumby, Jethro Fox og John Stark. Hele gjengen møttes under sin studietid på Paul McCartney-skolen LIPA i Liverpool. De var i Urørt-finalen med låten What to Do When Awake Within a Dream, og spiller snart på By:Larm.


Bandet uttaler at de er glad for all støtten fra alle hold, men at det er en ting som gjør dem mer gira enn noe annet:

— Det absolutt største vi kommer til å gjøre i 2014 er å dra til Colorado for å jobbe med Bill Stevenson, fra legendariske Black Flag. Det å få spille inn debutalbumet i USA er en 15 år gammel drøm som går i oppfyllelse.

Se videoen for What to Do When Awake Within a Dream

ANNONCE