Nyhet

Tidligere Ramones-medlem til Norge

Marky Ramone trommer opp stemningen i fem norske byer i 2015.

Ramones er død og begravet etter at det siste originalmedlemmet Tommy Ramone gikk bort tidligere i år. Det innflytelsesrike pønkbandet holdt det gående i 22 år, og skal ifølge offisielle kilder ha gjennomført hele 2.263 konserter i løpet av disse årene.

Trommeslageren Marky Ramone (bildet), som var en del av bandets besetning gjennom to perioder fra 1978 til 1982 og igjen fra 1987 og frem til bandets siste konsert i 1996, bringer på mange måter videre arven fra Ramones med bandet sitt Marky Ramone's Blitzkrieg. I 2015 har han allerede planlagt å gjøre fem norske konserter.

Fredag 17. april spiller den amerikanske trommisen på Hulen i Bergen før turen går videre til Jessheim 19. april, Porsgrunn 24. april og Halden 25. april. I tillegg spiller han på Horten-festivalen Kanalrock 31. juli. Det kan muligens være grunn til å tro at han vil stikke innom flere norske byer når han først er i landet.


GAFFA var på plass da Marky Ramone's Blitzkrieg spilte på vestlandsfestivalen Flatøy Rock i 2013. En lengre anmeldelse av den konserten kan leses her.

Se Ramones spille på fransk tv i 1980 her:


ANNONCE