Nyhet

Slutface: - Det fantes ikke tilsvarende band i Norge

Stavanger-bandet er klare for å for å herje norske festivalscener med sin vestkystinspirerte garasjerock.

Slutface gjorde sin konsertdebut på Hoveslaget 2013 etter et halvt år med demoinnspillinger og låtskriving. I løpet av sitt første år som band, gjorde de oppvarmingsjobber for både RazikaFjorden Baby!Bendik og Kaja Gunnufsen i hjembyen Stavanger.

De opparbeidet seg raskt et rykte som live-favoritter. Da EP'en We're Just OK kom i midten av oktober, vokste hypen seg større.

I et intervju med GAFFA forklarer vokalist Haley Shea hvordan deres musikalske reise har gått så langt:

– Det har vært veldig gøy. Da vi startet bandet, begynte det med at vi ville ta den energien som vi liker veldig godt i mye britisk musikk, som Arctic Monkeys og The Wombats samt eldre ting som The Smiths og The Cure. Og så ville vi kombinere det med vestkystinspirert garasjerock. […] Vi følte på det tidspunktet at det ikke fantes tilsvarende band i Norge. 

I 2015 er de klare for å opptre på Slottsfjell, Trondheim Calling og Øyafestivalen. Ikke minst vil de også gjeste by:Larm:

– Det er litt sykt at man skal oppnå sånne mål. I Norge er på en måte by:Larm den største eksponeringsmuligheten man har som et "up and coming" band. Vi er nervøse og veldig spente på mottakelsen.

Les hele intervjuet med Slutface her.

Her kan du se musikkvideoen til låta Angst, gitt ut på EP'en We're Just OK:

ANNONCE