Nyhet

Årets mest leste albumanmeldelser

GAFFA har samlet en topp 5-liste over de mest leste albumanmeldelsene i løpet av 2014.

1. Emilie Nicolas – Like I'm A Warrior

Like I'm A Warrior fikk hele seks stjerner av vår anmelder som beskrev platen som skandinavisk pop med en foruroligende undertone. Emilie Nicolas har prestert å skape en vakker og kjølig plate, med mørke bekjennelser og en uimotsåelig stemme.

 

2. OnklP og De Fjerne Slektningene – Slekta

Med OnklP og De Fjerne Slektningene er det stas med slektstreff. "Å blande rap og rock har absolutt mislyktes før, men Slekta lykkes til gangs med fete riff og fete bars."

 

3. Skambankt – Sirene

Ønsker du deg en knyttneve i trynet, ja da bør du sette på Sirene. "Med mengder gi-faen attitude, fyller de tomrommet etter Kaizers Orchestra og befester posisjonen som Norges beste live-band, de har i det minste låtmaterialet til det."

 

4. Kent – Tigerdrottningen

Kent stiller med det eneste internasjonale albumet på listen over årets mest leste albumanmeldelser. I følge vår anmelder er Kent nesten tilbake til storhetsdagene, men låter dessverre litt for behagelig.

 

5. Kaja Gunnufsen – Faen Kaja

Faen Kaja fikk også full uttelling av GAFFA. "Med en perfeksjonert ungdommelig naivitet, er popperlene ikke bare velsignet med hysterisk morsomme tekster om hverdagsmelankoli kledd i en herlig språkdrakt, men også deilig og rik produksjon."

 

Her kan du høre førsteplassen, Emilie Nicolas, med låten Grown Up

 

 

ANNONCE