Nyhet

Se First Aid Kit tolke Jack Whites 'Love Interruption'

De svenske søstrene prøvde seg også på en versjon av Tenacious Ds 'Tribute' da de besøkte australsk radiostasjon denne uken.

First Aid Kit (bildet) besøkte nylig den australske radiostasjonen Triple J for å bidra med en tolkning i deres cover-serie 'Like A Version'. Etter å ha spilt et utdrag fra Tenacious D-låten med det passende navnet Tribute, dro de svenske søstrene en vakker tolkning av Jack White-nummeret Love Interruption.

Se et opptak fra seansen her:

Duoen besøkte nylig Norge, men fikk ikke så altfor gode skussmål for sin konsert under Slottsfjell i forrige måned. Vår anmelder mente jentene kun leverte en 'forutsigbar reprise', og tildelte konserten kun tre stjerner:

— Det er ikke noe galt å si om det musikalske som serveres fra scenen; problemet faller heller i at det gjennom førti minutter føles som en evig lang reprise av noe vi allerede tidligere har blitt servert. Det resulterer i at denne konserten oppleves direkte kjedelig til tider. First Aid Kit gjør det de alltid gjør - og de gjør det bra, men det føles ikke på langt nær nok. Publikum sovner mellom storfavorittene, og tar seg en lang siesta gjennom store deler av konserten.

Les resten av anmeldelsen her.

First Aid Kit spiller for øvrig flere norske konserter i år. Tidligere i sommer ble det klart at både Trondheim, Oslo, Bergen og Stavanger får besøk av duoen i desember.

ANNONCE