Nyhet

Kygo inntar hele Oslos storstue

Den unge bergenseren følger i sporene til a-ha, Turboneger, Madrugada, Kaizers Orchestra og Karpe Diem.

Den unge elektronikastjernen Kygo (bildet) gjør som få andre norske artister og band har gjort før hamnår han inntar Oslo Spektrum i desember. Ifølge VG kommer artisten, som i helgen gjorde sin første konsert i Norge under Findings Festival på Bislett Stadion, til å spille i hovedstadens storstue 17. desember.

Tidligere har det vært svært få norske navn som har stått på scenen i Oslo Spektrum, og det er på mange måter regnet som en stor ære. 22-åringen fra Bergen, som egentlig heter Kyrre Gørvell-Dahll, har enda ikke gitt ut sin første singel, men har blitt et internettfenomen takket være sine remixer av Marvin Gaye, Coldplay og Ed Sheeran.

Likevel ser ikke arrangørene i Atomic det som noen stor utfordring å fylle Oslo Spektrum.

— Husk at vi solgte ut to Spektrum med Skrillex lenge før noen over 20 år visste hvem han var. Kygo har skapt et eget lydbilde innen elektronisk musikk, en sjanger som nå kanskje er større enn noen gang. Noe den utsolgte Findings-festivalen beviste, sier Peer Osmundsvaag i Atomic til VG.

a-ha, Ylvis, BigBang, Kaizers Orchestra, Karpe Diem, Turboneger og Madrugada er blant de norske artistene som tidligere har spilt i Oslo Spektrum.

Sjekk ut Kygos remix av Marvin Gaye-klassikeren Sexual Healing her:

ANNONCE