Nyhet

Publikum på dansk skandalekonsert får erstatning

Det gikk ikke særlig bra da rockelegenden Chuck Berry besøkte Danmark denne helgen...

Det var ikke mye hæla i taket da den 87 år gamle rockelegenden Chuck Berry (bildet) spilte i Randers, Danmark, lørdag kveld. GAFFAs anmelder Espen Strunk var på plass og kunne blant annet beskrive situasjonen i konsertsalen Værket slik:

"Da Berry på et tidspunkt - igjen - spiller i en helt annen toneart enn resten av bandet, kikker en forretningskledd kvinne bekymret inn fra siden av scenen. Da Berry og bandet begynner å spille Nadine, nærmer det seg visse steder ufrivillig avantgarde, og nå er de første blant publikum begyndt å forlate salen."

Les resten av anmeldelsen av skandalekonserten her.

Selv om GAFFAs danske skribent leverte en respektfull anmeldelse av konserten er det kommet mange klager fra publikum etter konserten. Faktisk så mange at konsertarrangørene nå har bestemt seg for å gi det misfornøyde publikum erstatningsbilletter til en valgfri konsert.

I en pressemelding skriver de at konserten dessverre ikke levde opp til forventningene hverken for publikum eller arrangør, og at de beklager dette.

Den store legenden, som står bak eviggrønne hits som Maybellene, Memphis, Tennesse, C'est La Vie (You Never Can Tell) og Roll Over Beethowen hadde heller ikke dagen da han besøkte Oslo og Sentrum Scene i fjor høst, uten at det er kjent om arrangørene fikk mange klager den gang.

Man får kanskje være glad for at den pågående turnéen blir Chuck Berrys aller siste, og heller se tilbake på gamle klipp fra den gang han virkelig kunne levere:

ANNONCE