Nyhet

Nok en Kurt Cobain-dokumentar på vei

Den nye dokumentaren setter igjen søkelyset på konspirasjonsteoriene rundt Nirvana-frontmannens død. Se trailer her.

I helgen som gikk var det tyve år siden Kurt Cobain, frontmann i Nirvana, døde i en alder av 27. Siden har konspirasjonsteoriene rundt dødsfallet herjet, og mye av mistanken har gått mot sangerens kone Courtney Love. Dokumentaren til den prisbelønte britiske filmskaperen Nick Broomfield, 'Kurt & Courtney', som ble lansert tilbake i 1998, sirklet også rundt disse teoriene.

Nå skal en ny dokumentar være på vei, med tittelen 'Soaked In Bleach' - for øvrig en tekstlinje hentet fra Nirvana-låten Come As You Are. Traileren til filmen, som foreløpig ikke har noen lanseringsdato, dukket opp på nettet i natt, og viser en blanding av reelle opptak fra den skjebnesvangre dagen og dramatiserte scener med skuespillere som Daniel Roebuck, Sarah Scott og Tyler Bryan i rollene som henholdsvis privatetterforsker Tom Grant, Courtney Love og Cobain selv.

Se traileren i bunnen av denne artikkelen.


Forrige måned ble saken rundt Cobains dødsfall gjenåpnet og deretter lukket igjen etter at nye fotografiske beviser fra åstedet ble funnet frem, melder Spin. Sånn sett er det nok ikke særlig håp for konspirasjonsteoretikerne blant oss om at den kommende dokumentarfilmen vil ha noe å si for nok en gjenåpning.

I anledning årsdagen for dødsfallet spurte vi denne helgen en rekke norske musikere om deres forhold til Nirvana. Hva de svarte kan du lese her.

St. Vincent, Muse og Cobains tidligere bandkompiser i Foo Fighters var blant de mange artistene som tok seg tid til å hylle den ikoniske frontfiguren fra scenen i løpet av helgen.


Se traileren til 'Soaked In Bleach' her:

ANNONCE