Nyhet

Malakoff med komplett program

Festivalen føyer ti nye navn til sitt allerede sterke musikkprogram. Sjekk hvem som spiller i Nordfjordeid denne sommeren!

Arrangørene bak Malakoff, festivalen som går av stabelen i Nordfjordeid 17. - 19. juli, tar en velfortjent påskeferie ved å offentliggjøre ti nye navn - og dermed det komplette programmet for sommerens store musikkfest.

Tidligere har Malakoff sikret seg sterke utenlandske headlinere som Mastodon og Dropkick Murphys, samt noen av de viktigste norske navnene for sommeren.

I dag kunne festivalen også avsløre at Highasakite (bildet, Jarle Bernhoft, Ylvis, Sigrid Moldestad, Carnival Kids, Timbuktu, Vintage Trouble, The Bots, Johndoe og Svelene tar turen til Nordfjordeid i midten av fellesferien.

— Vi er ekstremt stolte og fornøgde over å kunne presentere den mest spennande og kvalitativt beste linupen i Malakoff si historie, sier festivalsjef Arnt-Ivar Naustdal til GAFFA i dag.

Highasakite er blant de heteste norske navnene denne sommeren. Etter utgivelsen av den kritikerroste andreplata Silent Treatment, har bandet den siste tiden turnert i USA sammen med de britiske stjerneskuddene London Grammar.

I tillegg til å spille på Malakoff, er Highasakite også bekreftet til blant annet Bergenfest, Øyafestivalen og Pstereo. Det blir med andre ord en travel festivalsommer for bandet.

Sjekk ut GAFFAs festivalguide for full oversikt over både Malakoff og resten av den innholdsrike festivalsommeren.

ANNONCE