Nyhet

Vær support for et av Norges beste liveband!

Lovende artister og band over hele landet har nå sjansen til å varme opp for Rumble In Rhodos.

Kritikerroste Rumble in Rhodos fra Follo og Oslo vet hvordan magi skal skapes både på album og fra scenen, og har gjennom de siste årene mottatt stående ovasjoner fra både begeistrede plateanmeldere og ikke minst også et lykkelig og svett konsertpublikum. 

Bandet har siden oppstarten i 2003 erobret publikum i inn- og utland med deres utsøkte kvalitetsrock tuftet på hardcore og punk, toppet kun av et energinivå på scenekanten få andre band kan påberope seg.

I tillegg til albumslipp 18 oktober besøker Rumble in Rhodos denne høsten også ni norske byer for nye konsertopplevelser, i samarbeid med konsertprosjeketet Local Heroes.


Local Heroes gir lokale band mulighet til å spille oppvarmingskonsert for mer etablerte navn, som Rumble in Rhodos, ved deres neste besøk på en lokal scene. Band som ønsker å delta i prosjektet melder seg på via applikasjonen localheroes.no, før fansen stemmer frem sine favoritter og hovednavnet til slutt selv velger seg et oppvarmingsband blant dem som har generert flest publikumsstemmer i hver by. 

- Vi blir alltid inspirerte når vi hører unge lovende band som vet hvor de vil og har masse energi. Det blir utrolig spennende å se hvilke band vi skal bli bedre kjent med i løpet av høsten, og vi håper på skikkelig sjangerbredde og variasjon, sier Rumble vokalist Thomas Bratlie

Rumble in Rhodos med Local Heroes 2013/2014


17.10.13 Bergen – Hulen
18.10.13 Haugesund - Jimmy Legs
19.10.13 Stavanger – Folken
26.10.13 Oslo - Parkteatret u/18 år
26.10.13 Oslo - Parkteatret    


01.11.13 Trondheim - Klubben


02.11.13 Rena – Samfunnet


06.12.13 Kongsberg – Energimølla
17.01.14 Horten – Glasmagasinet
18.01.14 Tønsberg - Total

Rumble In Rhodos sitt nye album Grace and Nuance slippes 18. oktober, se localheroes.no for påmelding, betingelser og påmeldingsfrister til høstens konserter.

ANNONCE