Nyhet

Oslo Psych Fest med artistslipp

Chile, USA og Norge er representert når psykedeliafestivalen letter på sløret.

I desember går norges første festival dedikert til psykedeliasjangeren av stabelen. Siden i sommer har Revolver bydd på månedlige konsertkvelder under banneret Oslo Psych Nights, og nå er det altså klart at utestedet skal stå for sin egen festival. Det hele går ned 5.-7. desember.

De første navnene Oslo Psych Fest 2013 kan by på er chilenske Holydrug Couple, amerikanske Disappears (bildet), samt de norske favorittene Maribel og Electric Eye.

Dissappears var også en kjapp tur innom Oslo i fjor sommer, og den gang var Sonic Youth-trommis Steve Shelley en del av bandet. Han er nå erstattet av tidligere Electric Hawk-medlem Noah Leger. GAFFA-skribent Eskil Olaf Vestre var svært fornøyd med konserten bandet leverte den gang:


— Låtene gikk sømløst over i den neste, med et par avstikkere bakover i katalogen som smøg seg fint inn, som en eneste lang sammenhengende støy-kraut-punk-låt. Settingen var som på en liten By:Larm-konsert med nykommere, men konsertopplevelsen var nærmere å bli nådeløst bombadert med lyd fra erfarne støyveteraner. Og det overraskende gamle publikumet lot seg filleriste med glede, spesielt på de mest tilgjengelige sporene fra Pre Language, som den strålende Love Drug, rapporterte Vestre.

Les hele anmeldelsen her.

Oslo Psych Fest arrangeres i kjelleren på Revolver den første helgen i desember, og det kommer nok flere artistslipp de neste månedene.


ANNONCE